27χρονος σκότωσε και κομμάτιασε τη μητέρα του

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία με ζωντανούς νεκρούς εκτυλίχθηκε όταν μια ενδοοικογενειακή διαμάχη εξελίχθηκε σε λουτρό αίματος με δόσεις κανιβαλισμού και βαμπιρισμού, σε επαρχία της Ινδίας. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ένας 27χρονος φέρεται να επιτέθηκε με τσεκούρι στην 50χρονη μητέρα του, κατηγορώντας την ότι «κατέστρεψε το γάμο» του.

Την αποκάλεσε «μάγισσα» που ευθύνεται για τους πρόωρους θανάτους του πατέρα του και αδελφού του προτού την κόψει κομματάκια, που πέταξε στη συνέχεια στη φωτιά για να καούν στο σπίτι τους στην περιοχή Κόρμπα.

  • Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε τον 27χρονο να καταφέρνει απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι, τον αυχένα και το στέρνο της μητέρας του, προτού αρχίσει να ρουφά αίμα από τις πληγές της.
  • Στη συνέχεια ο μανιακός φονιάς έσυρε το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο σπίτι και το έκοψε σε κομμάτια, προτού το πετάξει στη φωτιά και εξαφανιστεί.
  • Σημειώνεται ότι το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά η μάρτυρας το κατήγγειλε μόλις την περασμένη Πέμπτη στις αρχές.

Από την ώρα της καταγγελίας η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δολοφόνου, ο οποίος φέρεται να ζούσε σε έναν αρρωστημένο κόσμο μαγείας και έκανε λόγο για ανθρωποθυσίες.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί που ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος βρήκαν αποτεφρωμένα οστά και κομμάτια ανθρώπινης σάρκας καθώς και κηλίδες αίματος στο δάπεδο και τους τοίχους του σπιτιού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …