????????????????????????????????????????????????????????????

Νέα κίνηση ντροπής από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο κατά του Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο και όμως αληθινό ! Στο νέο του βιβλίο που ο ίδιος το χαρακτηρίζει ως «κύκνειο άσμα» ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, επέλεξε να βάλει στο εξώφυλλο μια φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού να κάθεται σε μια πολυθρόνα την οποία την κουβαλούν τέσσερις παπάδες.. Η φωτογραφία αυτή, παραπέμπει στην εξόδιο ακολουθία του Επισκόπου Φθιώτιδας και Θαυμακού Καλλίνικου, η σορός του οποίου είχε μεταφερθεί από τους ιερείς του Παλαιού Ημερολογίου, πάνω στον αρχιεπισκοπικό θρόνο και όχι σε φέρετρο.

Η επιλογή αυτής της φωτογραφίας και του συγκεκριμένου κολλάζ εκ μέρους του Μητροπολίτη Αμβροσίου, προφανώς και δεν ήταν τυχαία, αφού στο βιβλίο του με τίτλο «Αγία μου Ορθοδοξία,"ημάρτομεν"! Αμαρτήσαμε διότι Σε προδώσαμε!» , ο ποιμενάρχης εξαπολύει οξύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης.

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων θέλοντας να δώσει το στίγμα του βιβλίου του, αναφέρει τα εξής:

«Οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» είναι οι υπεύθυνοι και πρωτεργάτες αυτού του συντελεσθέντος εγκλήματος! Καταστρέφουν την Ελλάδα μας, πολεμούν την Ορθοδοξία μας! Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τιμές και διακρίσεις από τους εκκλησιαστικούς ηγήτορες... Έτσι φθάσαμε στην προδοσία της Ορθοδοξίας χωρίς κάποια δυναμική αντίδραση εκ μέρους τής Ιεραρχίας τής Εκκλησίας τής Ελλάδος... Δυστυχώς, ταυτισθήκαμε με τους προδότες τής Ορθοδοξίας μας, συγχρόνως δε και με τους καταστροφείς τής Ελλάδος!».

«Οι άθεοι απλώς κάνουν το καθήκον τους. Πολέμιοι του Θεού ήταν, είναι και θα είναι. Εχθροί τής Πίστεως και της Εκκλησίας μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν! Επιστεγάζοντας τα θλιβερά αυτά λόγια δεν προτίθεμαι να προφητεύσω. Απλώς, θέλω να τονίσω ότι, εάν εμείς οι Αρχιερείς δεν αλλάξουμε νοοτροπία και στάση ζωής, τότε η Ορθοδοξία μας θα εξαφανισθεί...

Γι’ αυτό ακριβώς και η Ελλάδα μας πολύ σύντομα θα παύσει να είναι η κοιτίδα τόσο του Χριστιανισμού όσο και του Ελληνισμού...

Προσεύχομαι ικετευτικά και ελπίζω πως δεν θα επαναληφθεί και σήμερα ό,τι συνέβη με τις επτά Εκκλησίες της Μικράς Ασίας, προς τις οποίες απευθύνεται μεν ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, αλλά οι οποίες τελικά εξαφανίσθηκαν από προσώπου γης...».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …