Πόσο αναγκαίο είναι να φιλτράρουμε με αξιόπιστα και ποιοτικά φίλτρα νερού το νερό της βρύσης μας;

Το πόσιμο νερό δυστυχώς όπως κατά λέξη είπαν επιστήμονες στην Αμερική “είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα που δεν ξέρουμε πότε θα εκραγεί στο σπίτι μας”. Σήμερα πλέον όλοι οι ειδικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι το μολυσμένο νερό ευθύνεται για την δημιουργία των μεγαλύτερων ασθενειών μιας και αποτελούμαστε από 70% νερό. Στο νερό έχουν ανευρεθεί επικίνδυνες χημικές ουσίες όπως μόλυβδος, ίνες αμιάντου, χημικά λιπάσματα, χλώριο, φαρμακευτικές ουσίες και άλλα πολλά. Κατά καιρούς και στον Ελληνικό τύπο έχουν δημοσιευθεί πολλές έρευνες για συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα ανώτατα επιτρεπτά όρια που έχει θέσει η Ε.Ε. και τις επιπτώσεις τους στην υγεία του ανθρώπου.
Σχετικά με το χλώριο πολλοί επιστήμονες το χαρακτηρίζουν ως τον δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο. Παραπροϊόντα της χλωρίωσης δημιουργούν χημικές ενώσεις που σχετίζονται με την εμφάνιση καρκίνου, νεφροπαθειών και άλλων ασθενειών.
Πως να επιλέξω το κατάλληλο φίλτρο για να παρέχει ασφάλεια στο πόσιμο μου νερό;
H Camelot με τα 40 χρόνια παρουσία της στην Ελληνική αγορά προσφέρει τώρα το Imperial Plus 5ης γενιας των Imperial.
Το Imperial Plus αφαιρεί αποτελεσματικά επικίνδυνους χημικούς ρύπους και όλους τους επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως π.χ. βενζίνη, χλωροφόρμιο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, υπολειμματικό χλώριο, κακή γεύση, μυρωδιά, θολότητα, βακτηρίδια κ.λ.π
Γιατί να επιλέξω την Camelot για φίλτρα νερού;
1)Παρέχει τις υψηλότερες διεθνείς πιστοποιήσεις όπως NSF 42 και 53, καθώς και πολλαπλές Ελληνικές πιστοποιήσεις και εξετάσεις που αποδεικνύουν την δυναμική του φίλτρου της.
2)Η Camelot από το 1980 προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για την υγεία στην Ελληνική αγορά.
3)Παρέχει δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση στο 99% της Ελληνικής επικράτειας καθώς και δωρεάν παρουσίαση πριν το πάρει κάποιος πελάτης και service σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της χρονιάς.
4)Παρέχει δωρεάν το σύστημα καθαρισμού του νερού Imperial Plus με 3 επιλογές ανταλλακτικών φίλτρων 0,3 ή 0,2 ή 0,1 micron πληρώνοντας μόνο το κόστος του ανταλλακτικού φίλτρου και είναι το πιο οικονομικό για όλες τις οικογένειες βάσει της ποιότητας του. (Με 1 λεπτό το λίτρο έχετε καθαρό και υγιεινό νερό)
5)Δωρεάν εξέταση χλωρίου και άλλων παραμέτρων πριν και μετά την εγκατάσταση καθώς και πριν την αλλαγή του φίλτρου για απόδειξη ότι ως το τελευταίο ποτήρι λειτουργεί σωστά το φίλτρο.
6)Η συσκευή Imperial Plus που παρέχεται είναι από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι με εγγύηση εφόρου ζωής.
7)Η δυνατότητα του φιλτραρίσματος είναι για πάνω από 10.000 λίτρα ή ένα χρόνο χρήσης (υπερδιπλάσια ικανότητα καθαρισμού του νερού σε σχέση με τον ανταγωνισμό έτσι ώστε να πίνει μια οικογένεια, να μαγειρεύει με αυτό το νερό και να πλένει και τα τρόφιμα της).
8)Υψηλή τεχνολογία στην ποιότητα του ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα με ειδικές μεμβράνες Ultipor και Ν66 και μεγάλη ποσότητα ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα άνω των 800 γραμμαρίων σε αντίθεση με άλλα της αγοράς που είναι 100 – 150 γραμμάρια.
Δείτε τα φίλτρα της Camelot από κοντά καλώντας στο 2109574709 ή μπαίνοντας στο www.camelot.gr και ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στο χώρο σας για να λύσετε το θέμα της ποιότητας του νερού σας ή για να κάνετε κάποια σύγκριση με ήδη υπάρχων φίλτρο το οποίο και μπορεί να έχετε.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Ρόδο

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Ρόδο μεγέθους 4.4 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοανατολικά της Λίνδου   Γεωδυναμικό …