Θέσεις από την Υ.Κ.Π.Α.Α.Π

Σύμφωνα με τους όρους του Οργανωτικού Πλαισίου των ΠΑγΟ (ΦΕΚ 1774 – ΤΕΥΧΟΣ 2ο – 17.07.2016), ανακοινώνει την πρόσληψη, για να υλοποιήσουν τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2018-2019 έως 31/7/2019,  "13 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.)", ο Πρόεδρος της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.

Οι Υποψήφιοι Π.Φ.Α. πρέπει να διαθέτουν ως τυπικό προσόν το πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής των ειδικοτήτων Αντισφαίρισης, Δραστηριοτήτων Κλειστών Χώρων, Ειδικής Αγωγής, Ιστιοπλοΐας, Κλασικού Αθλητισμού, Κολύμβησης, Παραδοσιακών Χορών, Ποδοσφαίρου και Αθλητικού Τουρισμού.

Για τις τρεις (3) από τις παραπάνω θέσεις (20%) θα προσληφθούν Π.Φ.Α. χωρίς την προσμέτρηση προϋπηρεσίας σύμφωνα με το άρθρο 9.5 του Ο.Π. των ΠΑγΟ. Τέλος όσοι ΠΦΑ επιλεγούν θα πρέπει να εργαστούν σε όποια Δημοτική Ενότητα του Δήμου Λαγκαδά τους υποδειχθεί.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές - Δείτε Live

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν συνολικά 42 υποψήφιοι - Καταχειροκροτήθηκε η ανακοίνωση υποψηφιότητας του …