Εξερράγη κινητό στην τσέπη μαθητή! (ΦΩΤΟ)

Τον τρόμο έζησε ένας μαθητής προ ημερών, όταν, όπως καταγγέλλει, το καινούργιο κινητό του υπερθερμάνθηκε και εξερράγη, ενώ βρισκόταν στην τσέπη του γιλέκου του.

Όπως καταγγέλλουν στο "zarpanews.gr" ο νεαρός και η μητέρα του, το smartphone μάρκας SAMSUNG J6 αγοράστηκε από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο, ενώ λίγες ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά ο ανήλικος το είχε στην τσέπη του γιλέκου του, απ’ όπου είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί.

Ξαφνικά, το νάιλον γιλέκο που φορούσε ο νεαρός άρπαξε φωτιά και στην προσπάθειά του να το βγάλει πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη εντός της τσέπης.

Ευτυχώς, ο νεαρός δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και στο γιλέκο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες:

Oι παθόντες, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, επικοινώνησαν με την εταιρεία που παρέλαβε το κινητό για να το εξετάσει, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν είναι ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης, καθώς «δεν είναι ευθύνη της εταιρείας».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …