Euroleague: Η Ρεάλ «πυροβόλησε» τον Ολυμπιακό

Με πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά και τρομερή ευστοχία από τη Ρεάλ, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (94-78) στη Μαδρίτη και έπεσε στο 11-7.
Οι «ερυθρόλευκοι», δίχως τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, το… πάλεψαν για περίπου 34 λεπτά στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά στο τέλος παραδόθηκαν στη «βασίλισσα» των 21/32 διπόντων και 13/23 τριπόντων.
Εμφανής η απουσία του Σέρβου μέσα στη ρακέτα, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να το εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό, σε συνδυασμό και με την εξαιρετική ημέρα που βρέθηκε έξω από τα 6,75μ. Ο ΛεΝτέι με 15 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών, με τον Γουίλιαμς-Γκος να έχει 13, τον Μπόγρη να κάνει πολύ καλή δουλειά με 12 και τον Σπανούλη να έχει άλλους τόσους, αλλά και να μοιράζει 11 ασίστ. Στους 11 πόντους σταμάτησε ο Πρίντεζης.
Από τη Ρεάλ, κορυφαίος ήταν ο Ράντολφ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τους Καμπάτσο και Αγιόν να έχουν από 13 ο καθένας και τον Τέιλορ να προσθέτει άλλους 11.
Τα δεκάλεπτα: 28-23, 54-46, 72-63, 94-78
Πηγή: sport-fm


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …