38 οι θέσεις που άνοιξαν-Για ένα χρόνο

Για την κάλυψη αναγκών του, ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τριάντα οχτώ (38) άτομα, συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες και με έσοδα προερχόμενα από αντίτιμο, έτους 2018, ο Δήμος Πετρούπολης, που εδρεύει στην Πετρούπολη Ν. Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις μίσθωσης έργου στη Δ/νση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης.»

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

  • Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση
  • Αντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών ή Διπλώματος
  • Αποδεικτικά εργασιακής εμπειρίας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και Δευτέρα 14/01/2019.

  • Περίληψη της ανακοίνωσης θα δημοσιευθεί σε δύο τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής και ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Πετρούπολης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα γίνονται δεκτές είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στο πρωτόκολλο του Δήμου, ώρες 8:00 π.μ. -14:00 μ.μ., 1ος όροφος Κ. Βάρναλη 76-78, ΤΚ 13231 Πετρούπολη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαθητές από την Άρτα και... ΕΛΠΕ χτίζουν Γέφυρες με την Ευρώπη

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο εκπαιδευτικός διαγωνισμός με επίκεντρο τη διάχυση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, που διοργάνωσε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε συνεργασία με ..