Πάνω από 1.000.000 εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από την ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ το 2018

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ καταγράφουν τα στοιχεία για το 2018. Η μεγάλη επισκεψιμότητα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στη Συνομοσπονδία τόσο για εργασιακά όσο και για ασφαλιστικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google analytics 1.134.702 επισκέπτες (27,5% παραπάνω από πέρυσι) αναζήτησαν πληροφορίες κυρίως για τον υπολογισμό δώρων, άδειας και αποζημίωση απόλυσης. Ο αριθμός αυτός επισφραγίζει την μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας των εργαζομένων προς την ΓΣΕΕ, σχέση που μας τοποθετεί υψηλά στις προτιμήσεις του.

    Η εργασιακή ανασφάλεια, η αμφισβήτηση και καταστρατήγηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων καθιστά επιτακτική ανάγκη σύνδεσης και επικοινωνίας των εργαζομένων με τα συνδικάτα τους.

    Το ΚΕΠΕΑ έχει δημιουργήσει μια "ηλεκτρονική βιβλιοθήκη εργασιακών θεμάτων" που αποτελεί εγχειρίδιο και οδηγό των εργαζομένων προκειμένου να γνωρίσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Για τη διευκόλυνσή τους λειτουργούν στο site του ΚΕΠΕΑ www.kepea.gr οι εξής online εφαρμογές υπολογισμού:

Οι παραπάνω εφαρμογές αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρηστικές σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους καθώς συνέβαλαν στην απόκτηση ακριβούς και άμεσης πληροφόρησης για τα υπό έρευνα ερωτήματά τους, εφοδιάζοντάς τους παράλληλα με ισχυρά διαπραγματευτικά εργαλεία στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Η διαρκής ενημέρωση και ο εμπλουτισμός της ιστοσελίδας μας σε συνδυασμό με την δύναμη των  social media (Facebook & Twitter), μας καθιστά στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων για εργασιακά θέματα στην πλέον δημοφιλή μηχανή αναζήτησης τη Google.

Τα σχετικά γραφήματα


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιβεβαιώνει εμμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έμειναν αναξιοποίητα κοινοτικά κονδύλια

Επιβεβαιώνει εμμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα της Καθημερινής, σύμφωνα με το οποίο έμειναν αναξιοποίητα κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου..