ΣΚΑΙ - Απολύσεις και απεργία: Η νέα απόφαση των εργαζομένων - Πότε θα επανέλθει το πρόγραμμα στον σταθμό

photo: Eurokinissi

ΣΚΑΙ: Παράταση μίας εβδομάδας έδωσαν οι εργαζόμενοι στον σταθμό προκειμένου να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης. Έτσι, ξεικνά το πρόγραμμα και διακόπτεται μέχρι την επόμενη Δευτέρα η απεργία.

Στόχος είναι να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, με βασικότερο αίτημα να διαπιστωθεί αν τελικά θα επαναπροσληφθούν κάποιοι από τους 12 δημοσιογράφους που απολύθηκαν.

Συνεπώς, το πρόγραμμα του σταθμού συνεχίζει κανονικά χωρίς στάσεις και απεργία.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη συνέλευση τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ είχαν αποφασίσει την κήρυξη στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τηλεόρασης και ραδιοφώνου που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ», τον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 16:30 έως τις 18:00 σήμερα, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …