Ήττα για την Εθνική Γυναικών στο Πόλο

Η Ρωσία νίκησε 17-13 την Εθνική πόλο γυναικών στη Μόσχα για την πέμπτη αγωνιστική του Europa Cup και την ανάγκασε στην τρίτη της ήττα, αποτέλεσμα που έδωσε οριστικά την πρωτιά στις πρώην Σοβιετικές και άφησε στην αγωνία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προσπάθεια για την πρόκριση στην τελική φάση.
Σε ένα παιχνίδι ανοιχτό, με πολλά γκολ και θέαμα, οι διεθνείς του Γιώργου Μορφέση, παρότι ήταν καλές επιθετικά με χαμένο πέναλτι και πολλά δοκάρια, δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν στην άμυνα, βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ και γνώρισαν την ήττα.
Οκτάλέπτα: 5-3, 5-4, 4-3, 3-3
πηγή: sport-fm


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών έως 21.3.2024

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις απαιτώντας να …