ΑΣΕΠ 2Ε/2017: Εκδοση οριστικών αποτελεσμάτων

ΑΣΕΠ 2Ε/2017: Εκδοση οριστικών αποτελεσμάτων

ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Ε/2017.

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2E/2017 (ΦΕΚ 21/29.06.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στο Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

Δύο (2) Θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο “Οικονομικά (με ειδίκευση στην Οικονομετρία ή στις Χρηματαγορές” [κωδικός θέσης: 10001].

Δύο (2) Θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο “ Οικονομικά (με ειδίκευση στα Μακροοικονομικά ή στην Πολιτική Οικονομία)” [κωδικός θέσης:10002].

Δύο (2) Θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο “ Οικονομικά (με ειδίκευση στη Δημοσιονομική Πολιτική ή στα Θεσμικά Οικονομικά” [κωδικός θέσης: 10003].

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κληθέντων υποψηφίων σε συνέντευξη αλλά μη επιλεγέντων, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων υποψηφίων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων καθώς και οι πίνακες απορριπτέων.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες κληθέντων υποψηφίων σε συνέντευξη αλλά μη επιλεγέντων, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων υποψηφίων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων καθώς και οι πίνακες απορριπτέων υποψήφιων εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Όλοι οι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ, (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …