Back to the Future: Tα νέα Nike με κορδόνια που δένονται μόνα τους (βίντεο)

Σκηνές από τις δημοφιλείς ταινίες επιστημονικής φαντασίας Back to the Future θα ζήσουν οι φίλοι των παπουτσιών Nike, και γενικά της νέας τεχνολογίας, καθώς τα αθλητικά παπούτσια Nike επόμενης γενιάς έχουν κορδόνια που δένονται μόνα τους!
Το νέο ζευγάρι Nike, με την ονομασία Adapt BB, διαθέτει αυτό που η μάρκα των αθλητικών ενδυμάτων ονομάζει «κορδόνια» τα οποία δένονται ή χαλαρώνουν με το πάτημα ένα κουμπιού, είτε μέσω... κινητού τηλεφώνου με την ανάλογη εφαρμογή!
Σχεδιασμένα για το μπάσκετ, τα παπούτσια μπορούν να προγραμματιστούν για να διατηρούν στη μνήμη διαφορετικές ρυθμίσεις των χρηστών για διαφορετικές περιστάσεις, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν και ενημερώσεις λογισμικού μέσω του κινητού τηλεφώνου!
Η Nike επιβεβαίωσε επίσης ότι τα παπούτσια θα απαιτούν… φόρτιση με κάθε ζευγάρι να διαθέτει ένα "χαλάκι" επαναφόρτισης. Η μάρκα πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και σε άλλα υποδήματα στο μέλλον.
Η εταιρεία ανάρτησε στο Instagram και σχετική διαφήμιση:

View this post on Instagram

The game will never be the same. ⠀ Tune in tomorrow at 8AM EST. #nikebasketball ⠀ @jaytatum0 @breannastewart30 @lukadoncic @aja22wilson @swipathefox @kelz_hoop @frank_ntilikina @kuz @jbell

A post shared by Nike Basketball (@nikebasketball) on

Σημειώνεται πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Nike πειραματίστηκε με την ενσωμάτωση νέας τεχνολογίας στα υποδήματα της.
Το 2016, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης ένα ζευγάρι παπουτσιών με ταινίες που δένονται μόνες τους εμπνευσμένο από την ταινία Επιστροφή στο Μέλλον. Τα παπούτσια φορούσε ο Μάικλ Τζέι Φοξ που υποδυόταν τον Μάρτι ΜακΦλάι.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …