Ολομέλεια στην σκιά της Συμφωνίας των Πρεσπών

photo: Eurokinissi

Στην σκιά της Συμφωνίας των Πρεσπών διεξάγεται η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Αιτια σφοδρής αντιπαράθεσης αποτελεί η στάση του Πάνου Καμμένου.

Ο Νίκος Φίλης εκτόξευσε βελη από το βήμα της Βουλής προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ δείχνοντας ανακουφισμένος από το βελούδινο διαζύγιο. «Ο καθένας επιστρέφει στην κανονικότητα» δηλώσε ο ίδιος. Με ειρωνικό ύφος σχολίασε την στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ και η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρονταν στον Πάνο Καμμένο ως ο αναντικατάστατος. «Να τον χαίρεστε τον κ. Καμμένο. Τον αναντικατάστατο Υπουργό Άμυνας. Να τον χαίρεστε τον κυβερνητικό σας εταίρο με τον οποίον είχατε λαμπρά συνεργασία. Αυτόν που σήκωσε δυο μιράζ χωρίς να υπολογίζει πόσες χιλιάδες ευρώ κόστισαν αυτές οι πτήσεις στον ήδη ισχνό προϋπολογισμό του Άμυνας» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …