Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Κρήτη- Προβλήματα στην κυκλοφορία σε αγροτικούς και περιφερειακούς δρόμους

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Κρήτη- Προβλήματα στην κυκλοφορία σε αγροτικούς και περιφερειακούς δρόμους

Σε πλήρη κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών συνθηκών βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτη.

Από χθες τα ξημερώματα, αγροτικοί και περιφερειακοί δρόμοι του ορεινού κυρίως όγκου των νομών Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου έκλεισαν από τη χιονόπτωση, που ξεκίνησε στις 4:00 τα ξημερώματα. Μηχανήματα εκχιονισμού ξεκίνησαν από νωρίς τις προσπάθειες να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί σε συνεργασία με ιδιωτικά συνεργεία, αλλά και εθελοντές.

Η Περιφέρεια ζητάει από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. Στο Δήμο Ηρακλείου, με απόφαση του αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Βλαχάκη, τα σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα σε αρκετές περιοχές, ενώ κλειστά παρέμειναν και τα σχολεία στο νομό Ρεθύμνου, εκτός από τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ρεθύμνης στην πόλη.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου τα προβλήματα παραμένουν σοβαρά, καθώς, μεταξύ άλλων, υπήρξε έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα να σημειωθούν καταστροφές σε καλλιέργειες που πλημμύρισαν.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …