Ο Πούτιν χρησιμοποιεί μετρητά μόνο μια - δύο φορές τον χρόνο

Ο Πούτιν χρησιμοποιεί μετρητά μόνο μια - δύο φορές τον χρόνο

Ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποιεί μετρητά 1-2 φορές τον χρόνο μόνο, για παράδειγμα «όταν κάνει σκι και μπαίνει σε κάποιο ορεινό καφέ», δήλωσε ο εκπρόσωπός του, σε συνέντευξη στην Argumenti I fakti.

Ο Πεσκόφ αναφέρθηκε και στον μισθό και τη στρατιωτική σύνταξη που λαμβάνει ο Πούτιν, αποφεύγοντας όμως να μιλήσει με αριθμούς.

Τα ποσά κατατίθενται στην τράπεζα «Rossiya», την οποία συμπεριέλαβε η Ουάσινγκτον το 2014 στη λίστα με τις κυρώσεις που επέβαλαν στη Ρωσία, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας. «Αγνωστο για ποιο λόγο, οι ΗΠΑ θεώρησαν ότι κύριοι υπαίτιοι για την ένταξη της Κριμαίας στην Ρωσία, ήταν μια σειρά ρωσικές εταιρείες και σε αυτές συμπεριέλαβαν και την τράπεζα «Rossiya».

Τότε ο πρόεδρος αποφάσισε να κατατίθεται ο μισθός του και η στρατιωτική του σύνταξη στην τράπεζα αυτή», είπε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το Περιστέρι θα επισκεφθεί την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

To πρόγραμμα του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη αναλυτικά Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις …