Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο: Να εξεταστούν άμεσα τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος στα Διαβατά

photo: Eurokinissi

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θανάσιμο τραυματισμό του 57χρονου τεχνίτη, σήμερα το πρωί, εν ώρα εργασίας σε κατασκευαστική εταιρεία στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο (ΕΚΘ) και δίνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου άντρα.

Τονίζει, ότι τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα θα πρέπει να εξετάσουν άμεσα τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες για το θάνατό του και προσθέτει ότι «είναι ζήτημα ζωής και ασφάλειας η δημιουργία και η απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων προστασίας των εργαζομένων και των μέτρων υγιεινής στους χώρους εργασίας, τόσο από την πλευρά της εργοδοσίας, όσο και από την πλευρά των εργαζομένων οι οποίοι θα πρέπει να αρνούνται την έκθεση τους σε κίνδυνο».

Κλιμάκιο του Ε.Κ.Θ, μαζί με μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας - Θράκης θα επισκεφτούν αύριο το πρωί την κατασκευαστική εταιρεία, όπου συνέβη το εργατικό δυστύχημα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …