Σχολεία ακριτικών νησιών ενισχύει ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής

Σχολεία ακριτικών νησιών ενισχύει ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων θα προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση των σχολείων ακριτικών νησιών του Αιγαίου, προκειμένου να συνεισφέρει, με την ευκαιρία του νέου έτους, στην αναβάθμιση του εξοπλισμού τους.

Την πρωτοβουλία του συλλόγου των εργαζομένων αποδέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος της Βουλής, δεδομένου ότι τα σχολεία αυτά έχουν επιπροσθέτως επιφορτισθεί με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων, αφού βρίσκονται σε περιοχές της χώρας που δέχθηκαν το μεγαλύτερο βάρος των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και προσχολικής αγωγής, που επιλέχθηκαν, βρίσκονται στην Κω, τη Λέρο, τη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίο.

Ανάμεσά τους είναι το νεοσύστατο Μουσικό Σχολείο Σάμου, η Εμπορική Σχολή Χίου, εσπερινά σχολεία, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λέσβου και άλλα ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει ήδη επικοινωνήσει με τους διευθυντές και τις διευθύντριες όλων των σχολείων, η ανταπόκριση των οποίων υπήρξε ιδιαίτερα θετική.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Καραμανλής: Live οι δηλώσεις του για την τραγωδία των Τεμπών

"Η παράταξη δεν θα παραδώσει τη χώρα στους θυρωρούς των συμφερόντων" - "Εμείς δεν παίξαμε …