Ένωση Κεντρώων: Ακόμα και αν κυρωθεί η συμφωνία ο λαός θα την ακυρώσει

«Η ώρα της ιστορικής ευθύνης έφθασε για τους τριακόσιους βουλευτές», τονίζει σε ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων μετά την κατάθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή.

«Η Ελληνική Βουλή καλείται άρον- άρον να κυρώσει την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Η Ένωση Κεντρώων ζητάει την ύστατη ώρα, να ληφθεί απόφαση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την καταγγελία της συμφωνίας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε το κρατίδιο των Σκοπίων με ισχυρά ανταλλάγματα, αφού όμως επιλέξει την ονομασία Σκόπια και αποδείξει έτσι τις αγαθές προθέσεις του προς την Ελλάδα», τονίζει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
Για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία η Ένωση Κεντρώων καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη της Ένωσης Κεντρώων δια της παρουσίας τους να το διογκώσουν, ώστε να τρομάξουν οι υπερασπιστές της συνθήκης των Πρεσπών.
«Ακόμη και να κυρωθεί η συνθήκη, ο λαός θα την ακυρώσει», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …