Λεβέντης: Θα είμαι στο συλλαλητήριο - Ο Τσίπρας να φάει ένα χαστούκι

Βέβαια θα είμαι στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, γιατί σήμερα ο Τρίπρας πρέπει να φάει ένα χαστούκι, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
«Οπωσδήποτε θα είμαι στο Σύνταγμα, δεν μπορεί να λείπω... Όχι γιατί περιμένω ότι θα φοβηθεί ο Τσίπρας ή θα αλλάξει γνώμη, αλλά γιατί πρέπει να φάει ένα χαστούκι, να δει μέγα πλήθος απέναντί του γιατί δεν πρέπει να διαπράξει προδοσία» τόνισε ο κ. Λεβέντης.
«Δεν πρέπει να κάνει κάτι που δεν θέλει ο λαός, κάτι που το κεφάλι τους το κλούβιο πιεστικά επιδιώκει, κόντρα στη θέληση ενός λαού, θέλουν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες» σημείωσε.
«Εμείς θα ακυρώσουμε την Συμφωνία με διάγγελμα στα Ηνωμένα Έθνη, θα κάνουμε και δημοψήφισμα, έστω εκ των υστέρων, και θα παραπέμψουμε σε δίκη όσους πήγαν στις Πρέσπες και υπέγραψαν την Συμφωνία αυτή» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης.
«Στη Βουλή θα πω ότι αν ο Τσίπρας επιμείνει στην προδοσία, θα ορκιστώ ότι θα ακυρώσουμε τις Πρέσπες» πρόσθεσε.
Ο κ. Λεβέντης επέρριψε παράλληλα ευθύνες και σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή κατάληξη του ονοματολογικού.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …