Αποκλειστικές εικόνες: Κουκουλοφόροι με ρόπαλα πριν την συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Πέρασαν ανενόχλητοι απο δεκάδες αστυνομικούς

Αποκλειστικές εικόνες: Κουκουλοφόροι με ρόπαλα πριν την συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Πέρασαν ανενόχλητοι απο δεκάδες αστυνομικούς

Ομάδες κουκουλοφόρων και ατόμων που κρατούσαν σακίδια και ρόπαλα, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το dikaiologitika.gr είχαν συγκεντρωθεί λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι στην αρχή της Λεωφόρου Αμαλίας με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για ομάδα 50 ατόμων, που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κινούνταν μαζί, ενώ την ώρα που πήγαιναν στην διαδήλωση προκάλεσαν την εντύπωση και τα σχόλια των διαδηλωτών που πήγαιναν και εκείνη την ίδια στιγμή στην συγκέντρωση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, σε εκδήλωση για την συμφωνία των Πρεσπών, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε 20 προληπτικές προσαγωγές ανθρώπων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία, και ήθελαν να αναρτήσουν πανό και να δείξουν στον πρωθυπουργό ότι υπάρχει και η άλλη άποψη.

ικο 2

ικο 4

ικο 5

ικο 1


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …