Γεροβασίλη: Θα καταδικάσει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης τη σημερινή ακροδεξιά βία;

Θα καταδικάσει η ΝΔ την ακροδεξιά βία, με 24 τραυματισμένους άνδρες της ΕΛΑΣ που προστάτευσαν το ελληνικό Κοινοβούλιο; διερωτάται η υπουργός Προστασίας του Πολίτης Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο twitter.
Επίσης η κ. Γεροβασίλη σε άλλο tweet της αναφέρει: «Θα καταδικάσει ο κ.Μητσοτάκης τις σημερινές βίαιες επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς, φωτορεπόρτερ ακόμα και στελέχη της ΝΔ ή επειδή προέρχονται από ακροδεξιούς κάνει πως δεν βλέπει; «Όταν εκτρέφεις το τέρας…».

Θα καταδικάσει η ΝΔ την ακροδεξιά βία, με 24 τραυματισμένους άνδρες της ΕΛΑΣ που προστάτευσαν το ελληνικό Κοινοβούλιο;

— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) January 20, 2019

Θα καταδικάσει ο κ.Μητσοτάκης τις σημερινές βίαιες επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς, φωτορεπόρτερ ακόμα και στελέχη της ΝΔ ή επειδή προέρχονται από ακροδεξιούς κάνει πως δεν βλέπει; «Όταν εκτρέφεις το τέρας…»

— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) January 20, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …