Διαψεύδει ο Θεοχαρόπουλος ότι θα συνεργαστεί άμεσα με το Ποτάμι

Διαψεύδει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ότι θα συνεργαστεί άμεσα με το Ποτάμι για να μην χάσει την ιδιότητα της Κοινοβουλευτικης Ομάδας μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά.
Έχουμε καλή σχέση και με το Ποτάμι και με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά ως Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ λειτουργώ συλλογικά, δήλωσε ο κ Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του στο «Θέμα 104,6», τονίζοντας παράλληλα ότι η διαγραφή του είναι διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ.
Το θέμα είχε προκύψει με δηλώσεις του Γρήγορη Ψαριανού νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο οποίος υποστήριξε ότι γίνονται σχετικές επαφές Θεοδωράκη - Θεοχαρόπουλου για να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.
«Είναι κρίμα, σε ένα πολυκομματικό φορέα η επικεφαλής να διαγράψει το ένα κόμματα. Είμαστε συνασπισμός κομμάτων. Ξεπερνά τα όρια μια δημοκρατικής λειτουργίας», υποστήριξε ο κ Θεοχαρόπουλος.
Επιβεβαίωσε ότι του είχε προταθεί να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, αν δεν ψήφιζε τη συμφωνία ενώ απέρριψε τα σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …