Ρύθμιση χρεών σε 24 δόσεις για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

AP Photo/Petros Giannakouris

Ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πυρόπληκτων στην ανατολική Αττική σε 24 μηνιαίες δόσεις ενεργοποίησε το υπουργείο Οικονομικών.
Η είσπραξη των εν λόγω οφειλών είχε ανασταλεί έως τις 23 Ιανουαρίου. Τα χρέη δεν θα επιβαρυνθούν με επιπλέον προσαυξήσεις, τόκους ή πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής.
Η ρύθμιση καλύπτει τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα που έχουν έδρα στην Δημοτική Ενότητα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα, στην Δημοτική Ενότητα Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, στην Δημοτική Ενότητα Καλάμου του Δήμου Ωρωπού και στη Δημοτική Ενότητα Μεγαρέων του Δήμου Μεγαρέων.
Όπως ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στην αρμόδια ΔΟΥ έως τις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα που συνιστά και την διορία για την καταβολή της πρώτης δόσης.
Οι επέμενες δόσεις θα πρέπει να πληρώνονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …