Θέμης Αναστασιάδης: Ποιος ήταν ο εκδότης και δημοσιογράφος που έφυγε από τη ζωή (vids)

photo: Eurokinissi

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη, σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Θέμος Αναστασιάδης αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Υπήρξε εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού ομίλου Πρώτο Θέμα ΑΕ.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του θεωρείται η τηλεοπτική εκπομπή «ΟΛΑ», η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στον σταθμό ALPHA και κατόπιν στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή ξεχώριζε για τα ευρηματικά της βίντεο, ενώ το παρων έδιναν καλεσμένοι που παραχωρούσαν συνέντευξη.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το «ΟΛΑ»


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …