Γιάννης Αντετοκούνμπο: « O Τσιτσιπάς είναι ο νέος Greek Freak» (video)

Ως νέο Greek Freak βλέπει τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε, μετά το τέλος του νικηφόρου για τους Μπακς αγώνα στο Τορόντο με 92-105, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.
«Δεν παρακολουθώ πολύ τένις, περισσότερο ποδόσφαιρο βλέπω πέρα από το μπάσκετ.
Πάντως ο Τσιτσιπάς είναι πραγματικά πολύ καλός σε αυτό που κάνει και δεν έχει ταβάνι. Πιστεύω πως το 2020 ή το 2021 θα είναι στους κορυφαίους στο παγκόσμιο τένις και θα έχουμε ένα νέο Greek Freak, στο τένις αυτή τη φορά», Είπε ο Αντετοκούνμπο, εκφράζοντας έπειτα την χαρά του για την νίκη της ομάδας τους και για την συμμετοχή των Μίντλετον και Μπαντενχόλζερ στο All Star Game.

"I've been teammates with Khris for 6 years, and I've never seen a smile that bright on him." @Giannis_An34 on the moment when @Khris22m was announced as an All-Star: pic.twitter.com/oG5gc2Mizv

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 1, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …