Rolling Stones: Οι γερόλυκοι της ροκ στο στούντιο

Μια ακόμα επιστροφή των Rolling Stones μπορεί να ακούγεται κάπως σαν αστείο, όμως δεν είναι! Τα μέλη του γκρουπ, λίγο μετά την ανακοίνωση της επερχόμενης περιοδείας του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοινώνουν τώρα ότι θα ξαναμπούν και στο στούντιο, για νέες ηχογραφήσεις.

Οι Rolling Stones ξεκινούν στις 20 Απριλίου την πρώτη τους, μετά από τέσσερα χρόνια, περιοδεία στις ΗΠΑ. Όμως, η είδηση είναι αλλού: ο Κιθ Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι πριν την εκκίνηση, η θρυλική μπάντα θα μπει για καμιά εβδομάδα στο στούντιο, για να συνεχίσει να δουλεύει για το επόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος με καινούργια τραγούδια. Είναι το πρώτο τους άλμπουμ μετά το «A Bigger Bang», του 2005. Οι αποκαλύψεις έγιναν -πολύ ταιριαστά- στο περιοδικό «Rolling Stone».

Αλλά, στις διακοπές, ο Κιθ Ρίτσαρντς ανασκουμπώθηκε και δούλεψε το υλικό. «Είναι πολύ βαρετό αυτό, μοιάζει λίγο με ξυλουργείο», είπε, γελώντας, και δήλωσε ότι είναι η «καλύτερη χρονική στιγμή» να μπουν στο στούντιο πριν την περιοδεία τους. Καλά νέα για τους θαυμαστές των Stones, λοιπόν, για όλους δηλαδή.

Πολύ καλά νέα για όσους ανησύχησαν πέρυσι από τους υπαινιγμούς του κιθαρίστα Ρον Γουντ ότι είχε βαλτώσει η δουλειά τους για το καινούργιο άλμπουμ, το οποίο ήταν ήδη σε στάδιο ετοιμασίας.
«Ο Μικ κι ο Κιθ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πράγματι καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω», είχε πει τότε ο Γουντ. Περίπου την ίδια περίοδο, ο Ρίτσαρντς είχε πει ότι δεν ήξερε πότε θα ξαναπιάσει δουλειά για το άλμπουμ η μπάντα.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …