Στο δείπνο Ερντογάν-Τσίπρα οι Μήτρογλου, Τζαβέλλας και Σλούκας

Τρεις Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στην Τουρκία έδωσαν το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε ο Ταγίπ Ερντογάν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι Κώστας Μήτρογλου, ο ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ Γιώργος Τζαβέλλας και ο μπασκετμπολίστας της Φενέρμπαχτσε Κώστας Σλούκας ήταν οι τρεις Έλληνες αθλητές. Η πρόσκληση εστάλη από τον Αρχιεπίσκοπο Βαρθολομαίο και ήταν καθαρά συμβολικού χαρακτήρα.
Ο Έλληνας γκαρντ της Φενερμπαχτσέ, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram, φορώντας τα «καλά» του και γράφοντας, ότι πετάει για την Άγκυρα.
Ένας θαυμαστής του Κώστα Σλούκα, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από το δείπνο, με το ταμπελάκι που υποδείκνυε τη θέση του μπασκετμπολίστα, με τις λέξεις «κύριος Κώστας Σλούκας».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …