Στους 18 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη

Στους 18 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση της οκταώροφης πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη Τρίτη.

«Εντοπίσαμε άλλη μία σορό» επιβεβαίωσαν το απόγευμα του Σαββάτου, οι τουρκικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες στα συντρίμμια.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, συνολικά 13 άτομα νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης, ενώ δύο εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκε το σημείο της καταστροφής, στη συνοικία Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης, και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Το πρωί του Σαββάτου, μάλιστα, τελέστηκαν οι κηδείες των εννέα μελών της οικογένειας Αλεμντάρ, τα οποία έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση της πολυκατοικίας. Τα θύματα ήταν ηλικίας από 11 έως 89 ετών και ενταφιάστηκαν όλα μαζί στο κοιμητήριο του Πεντίκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αίτια της κατάρρευσης παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Sputnik, Ανατολού, ΑΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …