Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ποια είναι η «Χιόνη» που θα σαρώσει όλη τη χώρα;

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ποια είναι η «Χιόνη» που θα σαρώσει όλη τη χώρα;

«Χιόνη» βαφτίστηκε τελικά από τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) η νέα κακοκαιρία, η οποία, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, θα φέρει χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Η κακοκαιρία θα πλήξει και την Αττική με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά από το πρωί της Τετάρτης έως και το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παράλληλα, στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής κυρίως χώρας θα σημειώνονται χιονοπτώσεις κατά περιόδους από την Τρίτη έως και το Σάββατο. Ιδιαίτερα στην Μακεδονία και της Θράκη χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου κατά κύριο λόγο την Παρασκευή.

Διαβάστε πεισσότερα για τον καιρό:
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πτώση της θερμοκρασίας - Χιόνια ακόμα και στην Αττική


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …