Συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων στο κέντρο της Αθήνας - Ζητούν μονιμοποίηση των συμβασιούχων

photo: Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο με κύρια αιτήματα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς και την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης.

Με κεντρικό σύνθημα «Μόνιμη και σταθερή εργασία, όχι στις ελαστικές μορφές εργασίας» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

«Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων αφορά όλους, μόνιμους και συμβασιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Είναι αγώνας κοινός. Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων είναι αγώνας ενάντια σε όλες τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, ενάντια στις απολύσεις, είναι αναγκαίος όρος για μια αξιοπρεπή διαβίωση"», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι ομοσπονδίες και τα σωματεία του δημοσίου τομέα.

αθηνα

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …