ΑΣΕΠ: Οι θέσεις και τα προσόντα για την νέα προκήρυξη στο ΓΕΝ

ΑΣΕΠ: Οι θέσεις και τα προσόντα για την νέα προκήρυξη στο ΓΕΝ

ΑΣΕΠ: Αυτά είναι τα προσόντα για 67 μονίμους στο υπουργείο Άμυνας - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Με συγκεκριμένα προσόντα θα επιλεγούν 67 μόνιμοι υπάλληλοι στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ). Η διαδικασία επιλογής θα γίνει με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι για την συγκεκριμένη προκήρυξη έχουν, ήδη, καθοριστεί από το υπουργείο Εργασίας οι ειδικότητες και οι θέσεις που θα διατεθούν σε προστατευόμενα άτομα.

Από το έγγραφο του υπ. Εργασίας προκύπτει ότι οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν τουλάχιστον την κατηγορία ΔΕ.

Σε αυτή την περίπτωση τα κριτήρια για την επιλογή έχουν ως εξής:

Βασικός τίτλος σπουδών
Δεύτερος συναφής τίτλος σπουδών
Εμπειρία (έως 84 μήνες)
Γνώση ξένων γλωσσών
Σημειώστε ότι η εμπειρία πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο της θέσης.

Είναι πολύ πιθανό στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα να περιλαμβάνεται εκτός από τις απαραίτητες άδειες και ελάχιστο όριο προϋπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, πάντως, οφείλουν να γνωρίζουν ότι ακόμη δεν έχει φθάσει στο ΑΣΕΠ επίσημο αίτημα του φορέα για την προκήρυξη αυτή.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Κεντητοί επιτάφιοι στα Ιωάννινα, 18ος και 19ος αι.»

Κεντητός επιτάφιος, μέσα 19ου αιώνα. Συνδυάζει ζωγραφική σε μουσαμά, για τα πρόσωπα και τα γυμνά μέρη του σώματος, και κεντήματος, για τα ενδύματα και τα αντικείμενα. Αποδίδεται σε εργαστήριο της Κωνσ..