Ch. League: Τιμώρησε τον Άγιαξ η Ρεάλ. Διέλυσε την Ντόρτμουντ η Τότεναμ

Ο αμείλικτος νόμος του ποδοσφαίρου πως όποιος χάνει τα γκολ, τα δέχεται είχε εφαρμογή και στο Άμστερνταμ. Ο Άγιαξ είχε κραυγαλέες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και δοκάρι με τον Τάντιτς, αλλά στην επανάληψη η Ρεάλ χτύπησε δύο φορές με Μπενζεμά στο 60’ και με Ασένσιο στο 87’. Ο Ζίγιεκ ισοφάρισε για τον Άγιαξ στο 75’.
Αυτό το ματς περνάει στην ιστορία, μιας και έγινε το πρώτο στο οποίο δεν μέτρησε γκολ του Ταλιαφίκο με τη χρήση VAR, μιας και ο Τάντιτς ήταν ακάλυπτος μπροστά στον Κουρτουά.
Πάρτι στο Λονδίνο για την Τότεναμ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε σκορ πρόκρισης, επικρατώντας με 3-0 της Ντόρτμουντ και πλέον έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στη Βεστφαλία.
Οι «σπερς» έδειξαν δύο πρόσωπα στα δύο ημίχρονα και με μια καταιγιστική εμφάνιση στην επανάληψη, έκαναν... κηδεία στην ομάδα του Φαβρ που κατέρρευσε μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 47’.
Μπορεί οι Γερμανοί να ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να είχαν αυτοί το πάνω χέρι, όμως το γκολ του Σον στο ξεκίνημα της επανάληψης άλλαξε εντελώς την εικόνα του ματς και έφτανε ώστε να αρχίσει το... πάρτι στο Λονδίνο.
Ο Νοτιοκορετάτης έχει «πελάτες» τους Βεστφαλούς αφού μετρά τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς απέναντι τους, ενώ σκόραρε το 11ο γκολ τους στα 12 τελευταία παιχνίδια.
Τα άλλα γκολ για τα «σπιρούνια» πέτυχαν οι Βερτόνγκεν και Γιορέντε.
Πηγή: sport-fm


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …