Παθιασμένη φλόγα αυθεντικού τάνγκο στο Tango Acropolis

Το Tango Acropolis επιστρέφει με μια ιδιαίτερη διαδραστική βραδιά τάνγκο το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στις 10.15 το βράδυ, στο «Σημείον Pirée» [Γραβιάς 37, Πειραιάς].

Μια χορευτική παράσταση με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά και προορισμό τα λιμάνια όλου του κόσμου. Εκεί που γεννήθηκε το τάνγκο. Σε ένα σκηνικό χωρίς αυλαία, όπου οι πρωταγωνιστές χορεύουν και τραγουδούν, ζωντανεύουν και ξυπνούν στους θεατές συναισθήματα και μνήμες, κρυφούς πόθους και πάθη.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μυηθεί στην τελετουργική διάσταση του τάνγκο και στις πιο κρυφές αλήθειες του, να μπει στη λίστα των εκλεκτών καλεσμένων που θα δουν μπροστά στα μάτια τους να ζωντανεύει, για λίγες ώρες, το θρυλικό καμπαρέ Chantecler του Buenos Aires και να ταξιδέψει στον χρόνο σε ένα σκηνικό άλλης εποχής με βαριές μπορντό κουρτίνες, φωτισμένους πολυελαίους και άφθονα κεριά.

Γιατί αυτό είναι το τάνγκο: ένα αριστούργημα άχρονο και διαχρονικό, μια εμπειρία ζωής γεμάτη σύμβολα και ατελείωτες φιγούρες αισθήσεων, ένας αυτοσχεδιασμός που οδηγεί στις πιο μύχιες αλήθειες μας, τα ταξίδια μας στον πόνο, τη νοσταλγία, την απώλεια, τον έρωτα, τις σύντομες ευτυχίες, τη μοναξιά, την ένωση.

Το τάνγκο είναι αυθόρμητο σαν τη ζωή. Είναι μικρές και μεγάλες ιστορίες ακραίες, αληθινές, φανταστικές, ερωτικές, καρμικές.

Τραγούδι - Special Guest: Janet Kapuya. Χορός: Μαριάννα Κουτάντου, Βαγγέλης Χατζόπουλος, Δανάη Ζευγαδίνα, Rafael Parsaquay, Μαργαρίτα Πλέσσα, Ariel Pérez, Γεωργία Τρίτση. Ερμηνεία: Χαρά Τσιτομενέα, Σωτηρία Χρυσικοπούλου. Μουσική επιμέλεια: Ivon Carolina, καλλιτεχνική επιμέλεια: Elena Gossi.

gkoul@naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …