Σοκ στον Ολυμπιακό, τρεις εβδομάδες εκτός ο Σπανούλης!

Χάνει τον Βασίλη Σπανούλη ο Ολυμπιακός! Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στη μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός.
Αυτό σημαίνει, πως ο «V-Span» θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον χρόνο που θα χρειαστεί για την επάνοδό του ο Σπανούλης, οι Πειραιώτες θα τον στερηθούν στα ματς Αναντολού Εφές (εκτός, 21/2), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός, 1/3) και πιθανότατα και Μπουντούτσνοστ (εκτός, 8/3), στην Ευρωλίγκα. Όσον αφορά, στα παιχνίδια της Α1 θα είναι εκτός από αυτό με τον Άρη (εντός, 2/3), αλλά και με το Λαύριο (εκτός, 9/3).
Εφόσον όλα πάνε καλά, ο αρχηγός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένο για τις 16 Μαρτίου για τη 19η αγωνιστική.
Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …