Όταν ο Θάνος Μωραΐτης κατακεραύνωνε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Ως ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμφανιζόταν μέχρι πρότινος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Μωραΐτης, o οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα που σηματοδοτεί το άνοιγμα Τσίπρα στην κεντροαριστερά.
Για παράδειγμα σε ανάρτηση του στις 18 Μαρτίου 2018 στο Facebook ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος υπηρέτησε ως υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, μιλούσε για «fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ». Στις 7 Απριλίου 2017 χαρακτήριζε την κυβέρνηση «ανίκανη να παραμείνει και να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας». «Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι μια κυβέρνηση, η οποία έχει ηττηθεί και πολιτικά και ηθικά», έγραφε τότε ο νέος υφυπουργός.


Την 1 Μαρτίου 2017 ο Θανος Μωραΐτης κατηγορούσε την κυβέρνηση για τυχοδιωκτισμό και σχολίαζε σε ειρωνικό ύφος ότι της αξίζουν 3 Όσκαρ. «Το Όσκαρ της αποτυχίας, το Όσκαρ του τυχοδιωκτισμού και το Όσκαρ του διχασμού που είναι η μεγαλύτερη πληγή που έφερε η κυβέρνηση.


Στις 13 Φεβρουαρίου 2017 με άλλη ανάρτηση χαρακτήριζε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως τη «μεγαλύτερη πολιτική απάτη της Μεταπολίτευσης».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …