All Star Game 2019: Πρώτος σκόρερ ο Γιάννης. Νίκη για Team Lebron (video)

Τρομερός στο All Star Game της Σάρλοτ και με ρεκόρ προσωπικών πόντων στην διοργάνωση, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (πρώτος σκόρερ στο ματς με 38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ), αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη γιορτή των κορυφαίων καθώς η Τeam LeBron έκανε ολική επαναφορά και νίκησε την Team Giannis με 178-164.
Ο Γιάνναρος ήταν καταπληκτικός, αλλά όταν χρειάστηκε δεν είχε τη βοήθεια του Κάρι ο οποίος δεν είχε καλά ποσοστά στα τρίποντα.
Η Team Giannis κυριάρχησε στο πρώτο δωδεκάλεπτο με 54-37 και τον Γιάννη να οργιάζει χαρίζοντας τη φάση της βραδιάς μετά την σκαστή πάσα του Κάρι και ένα ασύλληπτο κάρφωμα. O Έλληνας φόργουορντ είχε 20π. στο ημίχρονο, με τον Μίντλετον να προσθέτει 17. Για την Team Lebron ο Ντουράντ είχε 13.
Η Team LeBron στα 02:22 την τρίτη περίοδο ισοφάρισε με τον Λίλαρντ σε 124-124, κλείνοντας την περίοδο με σκορ 132-131.
Στην τελευταία περίοδος η ομάδα του «βασιλιά» ανέβασε ρυθμό, φτάνοντας στη 2η συνεχόμενη νίκη μετά την περσινή επικράτηση.
Για τους νικητές ο Ντουράντ είχε 31 πόντους και ψηφίστηκε MVP του ματς, ο Τόμπσον 20 και οι ΛεΜπρόν και Χάρντεν από 19. Για τους ηττημένους εκτός του Γιάννη, από 20 είχαν οι Τζορτζ και Μίντλετον.
Τα δωδεκάλεπτα: 37-53, 82-95, 132-131, 178-164


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας στον ΣΚΑΪ 100,3: Έρχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος - Θα δώσουμε τη μάχη μας

«Θα είμαστε εκεί να δώσουμε τη μάχη μας. Όλα κρίνονται από τη συνολική προσπάθεια που …