FA Cup: «Κόκκινοι διάβολοι» άλωσαν το Λονδίνο

Με δύο γκολ από κεφαλιές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από την έδρα της Τσέλσι (0-2) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου για 5η διαδοχική σεζόν.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Πολ Πογκμπά, που «σέρβιρε» το πρώτο τέρμα στον Ερέρα (31’) και σημείωσε το δεύτερο (45’).
Mετά την Άρσεναλ, οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκλεισαν και την δεύτερη μεγάλη ομάδα του Λονδίνου, σε μια αναμέτρηση που ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί από τους γηπεδούχους, που περιορίστηκαν σε άσκοπη κατοχή μπάλας και ήταν εντελώς φλύαροι στο δημιουργικό κομμάτι.
O Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έγινε ο πρώτος προπονητής της Γιουνάιτεντ μετά από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που κερδίζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Από την άλλη, οι «μπλε» απογοήτευσαν με την εικόνα τους και αποδοκιμάστηκαν από τους φιλάθλους τους, με τον Σάρι να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
πηγή: sport-fm


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …