Όσκαρ: Queen ξανά στην σκηνή,30 χρόνια μετά τον θάνατο του Μέρκιουρι (vid)

ΑΠΕ

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα των Queen θα εμφανιστεί live στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, την προσεχή Κυριακή (24 Φεβρουαρίου), ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές, κι ενώ η ταινία "Bohemian Rhapsody", για τη ζωή του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι, που διεκδικεί το βραβείο καλύτερης ταινίας, καταγράφει τεράστια επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες.
«Πρόκειται για την πραγματική ζωή; Πρόκειται απλά για μια φαντασίωση; Καλωσορίζουμε τους @QueenWillRock και @adamlambert στα φετινά Όσκαρ!» ανέφερε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.
Το συγκρότημα, του οποίου ο εκλιπών frontman Φρέντι Μέρκιουρι αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία της ταινίας "Bohemian Rhapsody," απαρτίζεται τώρα από τα εναπομείναντα μέλη Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ με τον πρώην αστέρα του American Idol Άνταμ Λαμπέρτ στα φωνητικά.
«Οι Queen και ο @adamlambert θα σας συνταράξουν» ήταν το tweet που έστειλε το συγκρότημα ως απάντηση.
Το "Bohemian Rhapsody" είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες, μεταξύ αυτών α΄ ανδρικού ρόλου για τον Ράμι Μάλεκ, που ενσαρκώνει τον Μέρκιουρι στην ταινία.
Η ταινία αναδείχθηκε σε blockbuster με εισπράξεις άνω των 854 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.
Η Ακαδημία δεν διευκρίνισε ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Queen ή πότε ακριβώς θα εμφανιστούν στη σκηνή, με την τελετή να πραγματοποιείται χωρίς οικοδεσπότη για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια.

Is this the real life?
Is this just fantasy?
We welcome @QueenWillRock and @adamlambert to this year's #Oscars!https://t.co/7uDf42FbjJ

— The Academy (@TheAcademy) 18 Φεβρουαρίου 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …