Σπείρα αφαιρούσε τα πάντα από σταθμευμένα αυτοκίνητα - Σε ποιες περιοχές «χτυπούσε»

photo: pexels

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σπείρα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αναλυτικά, συνελήφθησαν στο Περιστέρι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, ένας 47χρονος και δύο 32χρονοι ημεδαποί, μέλη της σπείρας, ενώ επιπλέον αναζητείται ένας 28χρονος ημεδαπός συνεργός του.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων και το Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας-Ειδυλλίας, από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρησιμοποιώντας ΙΧ αυτοκίνητο, μετέβαιναν κυρίως μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο χώρο στάθμευσης του Σ.Ε.Α. Μεγάρων και σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στην περιοχή της Μάνδρας και παραβιάζοντας τα τζάμια ή τις κλειδαριές σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μετά από αναζητήσεις, επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη τους, λίγη ώρα μετά από κλοπή που είχαν διαπράξει από όχημα σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος στο Περιστέρι.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

Δέκα (10) κινητά τηλέφωνα
Πέντε (5) POWERBANK
Δύο (2) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές
Δύο (2) σκληροί δίσκοι
Μία (1) ηλεκτρονική συσκευή πολλαπλών θυρών
Μία (1) συσκευή mp3
Τρία (3) ρολόγια χειρός
Εννέα (9) γυναικείες τσάντες
Οκτώ (8) πορτοφόλια
Τρία (3) τσαντάκια
Δύο (2) σακίδια πλάτης
Μία (1) τσάντα ηλεκτρονικού υπολογιστή
Δύο (2) ζεύγη γυαλιά ηλίου
Τέσσερα (4) ηλεκτρονικά τσιγάρα
Το χρηματικό ποσό των -270- ευρώ
Δύο (2) χαρτονομίσματα Τουρκίας

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί συνολικά τριάντα δύο περιπτώσεις κλοπών στο χώρο στάθμευσης του Σ.Ε.Α. Μεγάρων και σε χώρους στάθμευσης καταστημάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …