965 προσλήψεις ευκαιρία για οκτάμηνη εργασία σε 10 ειδικότητες με «πράσινο» φως ΑΣΕΠ

photo: Eurokinissi

Είκοσι πέντε προσλήψεις ατόμων σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το πρόγραμμα αντιμετώπισης του μελιταίου πυρετού μετά από έγκριση του ΑΣΕΠ και προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε Περιφερειακές Ενότητες - Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς

Ειδικότερα οι προσλήψεις μετά από έγκριση του ΑΣΕΠ θα πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση των εποχικών αναγκών στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2019, και οι προσληφθέντες θα κατανεμηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες - Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Χώρας, αρμόδιες υπηρεσίες για την εκτέλεση του ανωτέρω Προγράμματος, προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί ως εξής : Oι τομεάρχες δακοκτονίας μέχρι 6,5 μήνες, το δε εργατοτεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων τα τριακόσια τριάντα τέσσερα (334) άτομα (έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) και τα τετρακόσια δεκατέσσερα (414) άτομα (έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) η δε απασχόλησή τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2019.

Όλη η κατανομή

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Για την πρόσληψη του εργατοτεχνικού προσωπικού έχουν δοθεί σχετικές οδηγίες με την με αριθμ. πρωτ. 6569/67952/14.06.2012 Εγκύκλιο της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής.

Η δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού για το οικονομικό έτος 2019 βαρύνει τους προϋπολογισμούς των Περιφερειών και θα καλυφθεί από τους αποδιδόμενους σε αυτές Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειών/Περιφερειακών Ενοτήτων να φροντίσουν ώστε οι προσλήψεις του προσωπικού να γίνουν έγκαιρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η έγκαιρη έναρξη και αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας για το έτος 2019 .

Επίσης το υπουργείο Αγρoτικής Ανάπτυξης ενέκρινε προσλήψεις στις υπηρεσίες του για συνολικό αριθμό είκοσι πέντε (25) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Τμημάτων των Διευθύνσεων Υγείας των Ζώων, Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών και Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που δραστηριοποιούνται στον έλεγχο και την εκρίζωση της Βρουκέλλωσης (μελιταίος πυρετός) έτους 2019

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει, με την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Η κατανομή των θέσεων

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …