Σοκ στον αθλητικό κόσμο-Αυτοκτόνησε ολυμπιονίκης της ποδηλασίας

Associated Press

Η 23χρονη ολυμπιονίκης της ποδηλασίας, Κέλι Κέιτλιν αυτοκτόνησε, όπως επιβεβαίωσε η οικογένεια της.
Το 2016 η 23χρονη είχε βοηθήσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ωστόσο, πρόσφατα είχε υποστεί διάφορους τραυματισμούς και διάσειση με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στην προπόνηση και να μην είναι ποια η ίδια. Αυτό επιβεβαίωσε και η αδερφής της, Κριστίν.
«Ήταν ένα ξεχωριστό άτομο, ευγενική, αστεία και με ταλέντο κυριολεκτικά σε ό,τι έκανε. Απλά αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να πει όχι σε όλα όσα της ζητούσαν και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος διαφυγής της», είπε στην Washington Post η Κριστίν Κέιτλιν.
Την σορό της αθλήτριας βρήκε στο διαμέρισμα τους η συγκάτοικος της στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ, όπου σπούδαζε Πληροφορική και Μαθηματικές Επιστήμες. Η αδερφή της αποκάλυψε ακόμη ότι η 23χρονη αθλήτρια είχε προσπαθήσει και πάλι να βάλει τέρμα στην ζωή της τον περασμένο Ιανουάριο.
«Είχε πραγματικά άσχημους πονοκεφάλους και ήταν ευαίσθητη στο φως. Έπειτα προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Είχε γράψει ένα μακροσκελές email και είπε ότι οι σκέψεις της έτρεχαν εκείνη τη στιγμή. Ήταν αυτοκτονική. Η σκέψη της ήταν πολύ σκοτεινή και είχε στραφεί στον μηδενισμό», ανέφερε η Κριστίν Κέιτλιν.
Τότε η οικογένεια της τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία, η οποία πρόλαβε να την σταματήσει. Στη συνέχεια όλοι εστίασαν στην ανάρρωση της και πίστεψαν ότι πραγματικά βελτιωνόταν.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Nέα Αριστερά: Oι 18 νέες υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές

Οι νέες υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από το Μεταβατικό Πανελλαδικό της Συντονιστικό Η Νέα Αριστερά ανακοινώνει …