NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον οπαδό που έθιξε τον Ουέστμπρουκ (video)

Τον δια βίου αποκλεισμό του οπαδού που εξόργισε τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ανακοίνωσαν οι Γιούτα Τζαζ, υπογραμμίζοντας ότι η απαγόρευση τίθεται άμεσα σε ισχύ και περιλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ομάδας.
«Οι Γιούτα Τζαζ δεν θα ανεχτούν τους οπαδούς που ενεργούν ακατάλληλα. Δεν υπάρχει θέση στο παιχνίδι μας για προσωπικές επιθέσεις ή ασέβεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας, η οποία ξεκαθαρίζει ότι η απόφασή της προέκυψε μετά από έρευνα που διεξήγαγε, βασιζόμενη στις κάμερες ασφαλείας και σε μαρτυρίες φιλάθλων που ήταν κοντά στο περιστατικό με τον ηγέτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Το επεισόδιο ξέσπασε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στη νίκη της Οκλαχόμα επί της Τζαζ τα ξημερώματα, με τον Ουέστμπρουκ να ξεσπά και να επιτίθεται φραστικά στον οπαδό, ο οποίος νωρίτερα τον είχε προκαλέσει με «ρατσιστικά» και «ακατάλληλα» σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Σολτ Λέικ Σίτι.
Μάλιστα, εμφανώς οργισμένος ο Ουέστμπρουκ «πιάστηκε» από κάμερα να απειλεί τον οπαδό, φωνάζοντας του: «Στο υπόσχομαι. Δεν αστειεύομαι. Το ορκίζομαι στον Θεό. Το ορκίζομαι στον Θεό. Θα σε... θα... εσένα και την γυναίκα σου. Θα σε... Στο ορκίζομαι σε ό,τι αγαπάω. Στο ορκίζομαι». Αργότερα, ο σταρ της Οκλαχόμα αποκάλυψε ότι ο οπαδός του είχε πει: «Πέσε κάτω στα γόνατα όπως έχεις συνηθίσει».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …