Εκδήλωση για την Αχαία στην Αθήνα από τον Βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, στην Αθήνα, θα αναφερθεί στα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας ενώ θα μιλήσει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια και ειδικά ο Νομός Αχαίας.
Με την ευκαιρία της πολιτικής εκδήλωσης ο βουλευτής Αχαίας θα αναφερθεί στις δυνατότητες που πρέπει να επαναφέρει η πολιτεία στη μέση ελληνική οικογένεια προκειμένου να τα βγάζει πέρα, να μπορεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της, να ζει με αξιοπρέπεια, τα κίνητρα που πρέπει να
δοθούν στις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο Athenaum INTERCONTINENTAL Athens (αίθουσα Ball Room 1, Επίπεδο -2) Λ. Συγγρού 89-93, Αθήνα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …