Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Ελληνικό: «Η Βουλγάρα τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη»

Photo: Eurokinissi

Σοκ έχει προκαλέσει το φονικό στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου αντιπτέραρχος πυροβόλησε την γυναίκα του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθητε το πρωί έξω από τη μονοκατοικία του ζευγαριού, στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τους κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη

Ο απόστρατος πριν δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τους φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγος του. «Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου στο star.

Οι συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όταν έμαθαν την τραγική είδηση. Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ η 60χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν).

Μάλιστα, φέρεται από αρκετούς που τον γνώριζαν, να έφτασε στο… αμήν, πυροβολώντας την και στη συνέχεια να δώσει τέλος στην ζωή του. Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η 59χρονη , είχε κάνει… κόλαση τη ζωή του απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …