Σάμος: Χειροπέδες σε τρεις διακινητές αλλοδαπών

Φωτογραφία αρχείου

Τέλος στη δράση τριών εκ των διακινητών που αποβιβάζουν κατά δεκάδες, σχεδόν καθημερινά, πρόσφυγες και μετανάστες στη Σάμο από τα απέναντι μικρασιατικά παράλια έβαλε το πρωί στη Σάμο η Frontex.

Πλωτό της, που περιπολούσε στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «Ποσειδών 2019», εντόπισε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με 60 αλλοδαπούς, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Ακρωτηρίου Πράσσου.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, του αρχηγείου του λιμενικού, το πλήρωμα της Frontex τούς περισυνέλεξε και τους μετέφερε στο λιμάνι του Πυθαγορείου.

Εκεί, από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν τρεις εκ των αλλοδαπών, καθώς αναγνωρίστηκαν ως οι χειριστές της λέμβου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …