Τι αναφέρει η ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου River West μετά τη φωτιά στο πάρκινγκ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου River West μετά τη φωτιά στο πάρκινγκ

Με ανακοίνωσή του το εμπορικό κέντρο River West ενημερώνει αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στο πάρκινγκ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, λίγο μετά τις 11.00 π.μ., εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα σταθμευμένο στο parking του επιπέδου 1 του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, η οποία τέθηκε σε άμεσο έλεγχο μετά από τη γρήγορη κινητοποίηση και άψογη συνεργασία του προσωπικού ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας, πραγματοποιήσαμε προληπτική εκκένωση του RIVER WEST παρά την περιορισμένη έκταση της φωτιάς. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών εκδήλωσης της φωτιάς στο όχημα, ενώ έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …