Τσιρώνης για αντιδράσεις: Άγνοια πατριδογνωσίας και πολιτική παράκρουση

Επιμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης στη δήλωσή του ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει γεωγραφικά στο Αιγαίο αλλά στην Ανατολικά Μεσόγειο.
Με σημερινή του ανάρτηση στο twitter, ο βουλευτής αναφέρεται στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σημειώνοντας πως οι αντιδράσεις ορισμένων για τη γεωγραφική θέση του Καστελλόριζου είτε οφείλονται σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε φτάνουν στην πολιτική παράκρουση.
«Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;» διερωτάται ο βουλευτής.
Είναι λάθος η κατάτμηση του Αιγαίου, σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις αυτές κάνουν κακό στην εξωτερική πολιτική της χώρας.

Οι αντιδράσεις ορισμένων για τη γεωγραφική θέση του #Καστελλόριζου είτε οφείλονται σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε φτάνουν στην πολιτική παράκρουση. Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου; pic.twitter.com/PPCYqGnBu9

— Yannis Tsironis - Γιάννης Τσιρώνης (@TsironisGianni) March 23, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …