Πρόκριση για Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

Μόνο στο πρώτο σετ μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Μακένζι Μακ Ντόναλντ. Ο Έλληνας τενίστας, στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι όπεν, το πήρε τελικά με 7-6(4) και στο δεύτερο σετ ήταν ασταμάτητος, νίκησε 6-1, απέκλεισε τον 23χρονο Αμερικανό, νο 60 στην παγκόσμια κατάταξη κι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς πέρυσι είχε ηττηθεί στον Α' γύρο από τον Ρώσο Ντανίιλ Μεντβέντεφ.
Τώρα, στον Γ' γύρο ο Τσιτισιπάς θα αντιμετωπίσει τον 31χρονο Αργεντινό Λεονάρντο Μάιερ, νο 62 στον κόσμο, ο οποίος νίκησε 6-2, 6-4 τον συμπατριώτη του Γκουίντο Πέγια, νο 32, και με νίκη θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφαία 8άδα της παγκόσμιας κατάταξης.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν ολόκληρη επιστροφή φόρου

Ο φετινός ΕΝΦΙΑ εξοφλείται σε 11 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη έως το …