ΝΔ: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στο σπίτι του Πολάκη

Την επίθεση με μολότοφ στην κατοικία του Παύλου Πολάκη το πρωί καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές. Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
«Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, είναι απολύτως καταδικαστέα. Η Νέα Δημοκρατία σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις υποστηρίζει ότι η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας» επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.
ΣΥΡΙΖΑ: «Άθλια ενέργεια»
«Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πολάκης: «Σας γλεντάω»
Ο υπουργός, σε ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για «παρακράτος». «Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω» αναφέρει μεταξύ άλλων.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …