Συννεφιά και σποραδικές βροχές

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, προβλέπονται σήμερα στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο, ενώ σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά και απογευματινές το απογευματινές μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί τοπικά 6 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τις μεσημβρινές ώρες νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, από το βραδύ βορειοδυτικοί 4 με 5 και τη νύχτα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά και μεταβολή το απογευματινές στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το βραδύ θα στραφούν σε βορείους 4 με 5 και τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη Θράκη και τη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά και μεταβολή το απογευματινές στη Θεσσαλία μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 27-03-2019

Καιρός: λίγες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές, οι οποίες μεταβολή το μεσημέρι βαθμιαία απογευματινές τα δυτικά θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα βόρεια ορεινά και από το βραδύ στα υπόλοιπα ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά απογευματινές νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε ανατολικούς τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το βραδύ στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …